ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Δυναμική Ανάλυση Ατυχήματος

Αρχή διατήρησης της ορμής, φάσεις σύγκρουσης, συντελεστής επαναφοράς, ελαστική και πλαστική κρούση, γραμμή σύγκρουσης, κεντρική και έκκεντρη σύγκρουση, γραφική και αναλυτική μέθοδος υπολογισμού ταχυτήτων.

Ανάλυση Ταχογράφων (αναλογικού ή ψηφιακού)

Ο έλεγχος του ταχογράφου ως εξοπλισμό – όργανο και η ανάλυση και της κάρτας εγγραφής του γίνεται πάντα σε περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων με οχήματα μεταφοράς εμπορευμάτων  άνω των 3,5 τόνων, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε ρυμουλκουμένου ή ημιρυμουλκουμένου, και οχήματα μεταφοράς επιβατών άνω των 9 θέσεων. Σε αυτό τον έλεγχο διαπιστώνονται όλες οι ενέργειες και συμπεριφορές του οδηγού από την ώρα έναρξης του δρομολογίου έως την στιγμή του ελέγχου, οι στάσεις του , οι ταχύτητες που ανάπτυξε, οι ώρες οδήγησης, ξεκούρασης, στάθμευσης κλπ.

Έλεγχος συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας οχημάτων.

Εξέταση αερόσακων, ζωνών ασφαλείας, ελαστικών και τροχών.

Μηχανολογική Εξέταση Οχημάτων/Εξέταση πυρκαγιάς/ έκρηξης σε όχημα.

Εξέταση μηχανικών συστημάτων,συντελεστής πέδησης, κύκλος τριβής ελαστικού, κίνηση του οχήματος κατά την πέδηση, εκτίμηση της ταχύτητας οχήματος από ίχνη τροχοπέδησης, επίδραση του συστήματος αντιμπλοκαρίσματος τροχών ABS της θερμοκρασίας της κλίσης και της κατάστασης οδοστρώματος στην επιβράδυνση.

210 70 100 66

Παγκράτι ,Φορμίωνος 46

arkoudis@outlook.com

    el